Pohjois-Savon yhdistysohjelma / järjestöstrategia

Koottua tietoa Pohjois-Savon järjestökentästä ja vinkkejä käytäntöön järjestöille sekä järjestöjen kanssa yhteistyötä tekeville tahoille

Pohjois-Savossa toimivien järjestöjen ja yhdistysten kanssa laaditaan yhdistysohjelma. Yhdistysohjelman tarkoituksena on tuoda näkyväksi järjestöjen ja yhdistysten toimintaa sekä tarjota työkaluja järjestöjen toimintaedellytysten vahvistamiseksi ja yhteistyön rakentamiseksi.

Yhdistysohjelmaan kootaan tietoa järjestöjen ja yhdistysten tulevaisuudennäkymistä, tavoitteista sekä roolista suhteessa muuttuvaan yhteiskunnan rakenteeseen. Ohjelman tarkoitus on tuoda järjestöjen ja yhdistysten näkemyksiä esiin alhaalta ylöspäin, siten että ohjelma kuvastaa aidosti käytännön järjestötoimijoiden näkemyksiä. Ohjelmaan kerätään myös tietoa kuntien ja maakunnan toimijoiden näkemyksistä järjestöjen ja yhdistysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Yhdistysohjelmaan kerätään tietoa Sakke-hankkeen järjestötapaamisissa, maakunnallisissa foorumeissa sekä järjestötietopalvelussa.

  • Yhdistysohjelmaa / Järjestöstrategiaa työstetään syksyn 2018 aikana Sakke-hankkeen tilaisuuksissa. Aikataulut päivittyvät hankkeen etusivulle.
  • Yhdistysohjelma / järjestöstrategia tulee kommentoitavaksi verkkoon marras-joulukuussa 2018 Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalveluun.

 

 

Hyväntuottajat Pohjois-Savossa - esikatsaus Pohjois-Savon Järjestrategiaan
tutustu tästä