Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittama hanke. Hanke toimii vuosina 2017-2019. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Hankkeen tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

 Ajankohtaista

Tiesitkö, että Pohjois-Savon järjestöjen ja yhdistysten yhteisellä strategialla voidaan edistää jokaisen yhdistyksen omaa, tärkeää toimintaa ja tehdä sitä näkyväksi?

Siksi tarvitsemme Järjestöjen Savo 2035 - strategiaseinän työstöön sinua: järjestötyöntekijä, hallituksessa vaikuttava tai muu yhdistysaktiivi!
Tutustu ja osallistu, seinälle pääset tästä.

Tilaisuudet ja tapahtumat

1.11 Järjestöjen hyvinvoiva Pohjois-Savo kumppanuuspöytä Klo 12.30-16.30 Hotelli Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta

Järjestöjen hyvinvoiva Pohjois-Savo-tilaisuudessa jatketaan syventymistä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HYTE) teemoihin. Tilaisuudet ovat osa maakunnallista järjestöstrategiaa kokoavaa työtä ja järjestölähtöisen toiminnan määrittelyä Pohjois-Savossa.

Teemat: 
1. Järjestöt arjen turvaajina
2. Järjestöt ja toiminta- ja työkyvyn tuki
3. Järjestöjen ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö
4. Kulttuuri asukkaiden hyvinvoinnin tukena ja osana palvelurakennetta
5. Lapsi- ja perhejärjestöjen tavoitteet Pohjois-Savossa
Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Pohjois-Savon liiton HYTE-tiimi, Kulttuurisote-hanke, Perheet keskiöön-hanke ja Sakke-hanke. lisätiedot ja ilmoittautuminen


Järjestöjen Savo 2035 – strategiaseinä kiertää

Tule ja osallistu Pohjois-Savon järjestöstrategiatyöhön – kiinnitä kommenttisi, ideasi, näkemyksesi Seinään! Strategiaseinän työstöön tulee mahdollisuus osallistua myös verkossa lokakuun aikana.

  • Järjestöjen hyvinvoiva Pohjois-Savo 1.11 lisätiedot ja ilmoittautuminen
    Leppävirta, Vesileppis, klo 12:30-16:30, osana kumppanuuspöytäiltapäivää  
  • Valikko-verkoston seminaari 8.11
    Kuopion kaupungintalo, aulatila
  • Kuopion tulevaisuusilta 20.11 Lisätietoja
    Kaikille kuopiolaisille yhdistyksille avoin tilaisuus. Tilaisuus on osa Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoimaa Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 -hankkeen toimintaa.

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE