Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittama hanke. Hanke toimii vuosina 2017-2019. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Hankkeen tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Ajankohtaista

Oletko ollut mukana Pohjois-Savon Järjestöyhteistyön kehittämishanke Sakke:n toiminnassa?

Pyydämme sinua vastaamaan hankkeen toimintaa koskevaan kyselyyn. Kyselyn avulla haluamme selvittää sinun mielipiteitäsi ja kokemuksiasi hankkeen tuloksista ja vaikutuksista. Tiedon avulla pystymme kehittämään hanketta edelleen siten, että se vastaa pohjoissavolaisen järjestökentän toiveisiin ja tarpeisiin. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja siihen kuluu aikaa vain noin 6–8 minuuttia. Kysely on auki joulukuun loppuun (31.12.) asti.

Kiitämme jo etukäteen arvokkaasta palautteestasi!
Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/420F2A7A2AF8333F

 

Tulevat tilaisuudet ja tapahtumat

18.1.2019 Välityömarkkinat ja työllistämisen tulevaisuus – kehittämispäivä

Klo 8.30-15.15 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Siilinjärvi (Vuorela) Ohjelma ja lisätiedot Pohjoissavolaiset.fi- järjestötietopalvelussa
Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Sakke‐hanke, KeKo‐hanke ja Pohjois‐Savon TE‐toimisto.

29.1.2019 Tulevaisuusilta – ideoidaan kuopiolaisille työikäisille yhteistyöllä toteutettavaa toimintaa ja kouluttaudutaan

Klo 16.30 - 20.00 Original Sokos Hotel Puijonsarvi Minna Canthin katu 16, Kuopio
Ohjelma ja lisätiedot Pohjoissavolaiset.fi- järjestötietopalvelussa

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Liikunta osana ESR-rahoitteista Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 –hanketta. Sakke-hanke on mukana yhteistyössä.

30.3.2019 Pohjois-Savon maakunnallinen Järjestöfoorumi
- Voimaa järjestötoimintaan!

Klo 9-16 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Siilinjärvi (Vuorela). Seuraa ohjelman rakentumista Facebookissa.

Ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen on avattu: https://link.webropolsurveys.com/S/A5314206EC882648
Ohjelma ja lisätiedot Pohjoissavolaiset.fi- järjestötietopalvelussa

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE