Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustama hanke.  Hanke on STEAn Järjestö 2.0. -ohjelman osahanke, jonka valtakunnallista kokonaisuutta koordinoi SOSTE. Hanke toimii vuosina 2017-2019. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Kaikki hankkeen julkaisut ja ilmestyneet uutiskirjeet löydät täältä.

Ajankohtaista

Lue joulukuun Pohjois-Savon järjestötietopalvelun uutiskirje tästä!

-------------------------------------------------------------------------------

Tutustu Pohjois-Savon järjestöstrategiaan!

10.12.2019 Järjestöjen Pohjois-Savo 2030 – strategiasta käytäntöön infotilaisuus
klo 17.30 - 19.30 Yhdistystalo Vakka, Pohjolankatu 4, Iisalmi
Tilaisuus on tarkoitettu yhdistystoimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille!
Lue lisää

 Tutustu strategiaan
TÄSTÄ.

 

 

Pohjois-Savon järjestöstrategia piirtää kuvaa pohjoissavolaisen järjestökentän toiminnasta ja toimenpideohjelma vuosille 2019 - 2022 luo suuntaviivoja järjestötoiminnan kehittämiseksi. Pohjoissavolaiset järjestöt nostavat strategiassa tärkeiksi teemoiksi muun muassa oman perustehtävänsä tunnistamisen ja näkyväksi tekemisen, kuntien avustuskäytäntöjen selkeyttämisen ja tilakysymykset sekä järjestöjen keskusteluyhteydet ja vaikuttamiskanavat päätöksenteossa.

-------------------------------------------------------------------------------

Työharjoittelija haussa Pohjois-Savon Järjestökyselyn toteutukseen keväälle 2020

Haemme harjoittelijaa Pohjois-Savon Järjestöyhteistyön kehittämishankkeeseen (Sakke-hanke). Harjoittelijan työtehtävänä on toteuttaa Pohjois-Savon Järjestökysely 2020. Työtehtävänä on tuotteistaa Pohjois-Savon Järjestökysely suunnitelmalliseksi järjestötietoa tuottavaksi kyselyksi Pohjois-Savon alueella ja samalla Sakke-hankkeen lopputuotokseksi. Edellytämme, että valittavalla henkilöllä on harjaantumista kyselyjen tekemiseen sekä tieteellisen tekstin kirjoittamiseen. Harjoittelupaikka toteutuu palkallisena, mikäli Sakke-hanke saa tavoittelemansa rahoituksen ensi vuodeksi (varmistuu joulukuussa 2019).

Lisätiedot löydät Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelusta

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 10.12.2019. klo 15:00 mennessä. Hakemukset sähköpostitse ja lisätiedot harjoittelusta: Projektipäällikkö Anne Aholainen, 044 235 8997, anne.aholainen(AT)pssotu.fi

-------------------------------------------------------------------------------


Seuraa ohjelman rakentumista Facebook-tapahtumassa

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE