Sakke - Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke on Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustama hanke.  Hanke on STEAn Järjestö 2.0. -ohjelman osahanke, jonka valtakunnallista kokonaisuutta koordinoi SOSTE. Hanke toimii vuosina 2017-2020. Sakke-hanke vastaa toiminnallaan Pohjois-Savon järjestökentältä nousseeseen tarpeeseen kehittää järjestöjen ja yhdistysten yhteistyön edellytyksiä. Sakke kehittää yhteistyötä Pohjois-Savossa Järjestöstrategian, Pohjoissavolaiset.fi - järjestötietopalvelun sekä järjestötoimijoiden yhteistyörakenteen avulla.

Hankkeen julkaisut löydät täältä.

Ajankohtaista

Lue Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelun helmikuun uutiskirje (5.2.2020) tästä!

____________________________________________________________________

Ajankohtaisia järjestökentän teemoja ja työvälineitä oman yhdistyksen toimintaan Järjestöfoorumissa

Kuopion kaupungintalolla (Tulliportinkatu 31, 70110 Kuopio) klo 10.00-16.00.
Tilaisuus on tarkoitettu järjestöjen, yhdistysten ja seurojen luottamushenkilöille, vapaaehtoisille, työntekijöille sekä muille järjestöjen parissa työskenteleville.

Ilmoittaudu mukaan 23.3. mennessä: 
https://link.webropolsurveys.com/S/61A585C79F6E54B3

Järjestöfoorumin pääpuhujana kuullaan tietojohtamisen professori Kirsimarja Blomqvistin innostava luento verkostoyhteistyön periaatteista ja luottamuksen rakentamisesta erilaisten osapuolten yhteistyössä.

Lisätiedot ja ohjelma>>
Järjestöfoorumin löydät myös Facebookista

____________________________________________________________________

Verkostoyhteistyö palvelumuotoilun keinoin -järjestöyhteistyön kehittämispäivät

Järjestöyhteistyön kehittämispäiviin ovat tervetulleita mukaan kaikki järjestötoiminnasta ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneet. Järjestöyhteistyön kehittämispäivillä jalostetaan yhdessä pohjoissavolaista järjestöyhteistyön toimintamallia. Kehittämispäiviin osallistumalla saat käyttöösi palvelumuotoilun työkaluja, joita voit hyödyntää myös oman yhdistyksesi toiminnassa.

Tule mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan! Meille on tärkeää kuulla, kuinka juuri sinun yhdistyksesi tai järjestösi hyötyisi parhaiten järjestöjen yhteistyöstä ja vaikuttamistoiminnasta.

Seuraava kehittämispäivä järjestetään 28.3. Osana Järjestöfoorumia
Työpaja: Mikä on asiakaslupaus? Palvelumuotoilu toiminnan ytimen sanottamisen apuna.

Tutustu tarkemmin Järjestöyhteistyön kehittämispäiviin Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelussa.

____________________________________________________________________

ILMIÖ: Lasten ja nuorten pahoinvointi – kuinka sinä sen ratkaisisit?

Pohjois-Savossa järjestetään kolme tilaisuutta, joiden tavoitteena on koota järjestöjen ja yhdistysten työtä kokoon lasten ja nuorten pahoinvoinnin ehkäisemiseksi. Toinen tavoite on löytää ilmiön parissa toimivien toimijoiden yhteistyöllä yhteisiä ratkaisuja. Kutsummekin kaikkia yhdistys- ja järjestötoimijoita sekä julkisen sektorin työntekijöitä yhteisen ilmiön äärelle!
Lue lisää>>

Ilmoittaudu yhteen tai useampaan tilaisuuksista 27.3. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/5822D00B9232D0E7

____________________________________________________________________

Pohjois-Savon järjestöneuvosto kokoaa yhdistys- ja järjestökentän näkemyksiä valmisteilla oleviin hankkeisiin: Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus sekä Hyvällä Mielellä – Pohjois-Savo

Tuo oman yhdistyksesi näkökulma mukaan vastaamalla kyselyyn. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, että kumppanuus kolmannen sektorin kanssa on suunnitelmallista ja näkyvää tulevaisuuden kehittämistyössä Pohjois-Savossa.

Vastaa 14.2. mennessä kyselyyn.
Lue lisää aiheesta
Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelussa.

____________________________________________________________________

Oletko jo tutustunut Pohjois-Savon järjestöstrategiaan?Tutustu strategiaan
TÄSTÄ.

 

 

Pohjois-Savon järjestöstrategia piirtää kuvaa pohjoissavolaisen järjestökentän toiminnasta ja toimenpideohjelma vuosille 2019 - 2022 luo suuntaviivoja järjestötoiminnan kehittämiseksi. Pohjoissavolaiset järjestöt nostavat strategiassa tärkeiksi teemoiksi muun muassa oman perustehtävänsä tunnistamisen ja näkyväksi tekemisen, kuntien avustuskäytäntöjen selkeyttämisen ja tilakysymykset sekä järjestöjen keskusteluyhteydet ja vaikuttamiskanavat päätöksenteossa.

Hankeyhteistyössä mukana:

SAKKESAKKESAKKE

SAKKE